Image
Image

OBAVIJEST MINISTARSTVA POLJOPRIVREDE

Obavještavamo Vas da će se u terminu 05.03.2024. – 08.03.2024. održati tečaj Intervencija 78.01. - 5.8. - Osnivanje i upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom - Poduzetništvo žena u ruralnom području u prostoru Udruge „Prospero“, Ulica hrvatskog proljeća 1, 23440 Gračac. Tečaj provodi Uprava za stručnu podršku razvoju poljoprivrede Ministarstva poljoprivrede.

Tečaju mogu prisustovati nositelj ili članovi obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva.

Teme: položaj žena u ruralnom području, osnaživanje žena kroz poljoprivrednu proizvodnju i dopunske djelatnosti, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz seoski turizam i  uslužne djelatnosti na PG-u, revitalizacija tradicijskih obrta i tradicijskih vještina na ruralnom području, diversifikacija poljoprivrednog gospodarstva kroz preradu poljoprivrednih i nepoljoprivrednih proizvoda na PG-u (izrada macerata i melema, izrada buketa i aranžmana), izrade uporabnih predmeta i suvenira od vune i dr.

 Prijave - kontakt osoba: Ljubomir Peričić, 091/ 4882 833, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Preuzimanje priloga:

PROVEDBENI PLAN STRUKOVNOG OSPOSOBLJAVANJA - Intervencija 78.01. - 5.8. - Osnivanje i upravljanje poljoprivrednim gospodarstvom - Poduzetništvo žena u ruralnom području


Ispis