Image
Image

“BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID”

brojevi telefona

 

“BRINI O SEBI – BUDI DOBRO – proŽIVI COVID” projekt je koji ima za cilj pružanje psihološke podrške mladima u Hrvatskoj i očuvanje mentalnog zdravlja mladih za vrijeme pandemije koronavirusa, koji su pokrenuli Središnji državni ured za demografiju i mlade i Hrvatska psihološka komora. U sklopu projekta, pokrenute su telefonske linije za savjetovanje mladih u hrvatskim županijama i gradu Zagrebu. Ukupno je otvorena 21 telefonska linija u 20 županija i gradu Zagrebu.

Maske za građane!

Obavještavamo sve građane sa podrucja Grada Obrovca koji nisu uspjeli nabaviti maske da se mogu javiti u stožer civilne zaštite i da ce im stozer dati.
Takoder će gerontodomaćice po okolnim selima dijeliti maske prilikom obilaska korisnika i ostalih stanovnika kojima su potrebne.

SAMOIZOLACIJA - UPUTE

Stožer Civilne zaštite Grada Obrovca apelira na osobe kojima je naložena samoizolacija da se strogo pridržavaju uputa koje su im dane.

 

Preporuka

Obavijest stožera civilne zaštite

Sva pitanja u vezi funcioniranja rada i života u novonastalim
okolnostima u našoj sredini, građani mogu uputiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Odluka - mjere ograničavanja društvenih okupljanja, rada trgovina